Alle woningen zijn verkocht

Landelijk wonen
In Berkel-Enschot.
Landelijk wonen en toch vlakbij diverse voorzieningen en uitvalswegen. Dat kan in Berkel-Enschot. Dat kan in de woningen van Mooi Wonen, op mooie plekjes binnen het project Koningsoord. Aan de rand van het deelgebied ‘Mariënkroon’ met lekker veel privacy. Hier heb je de ruimte, kom je op je eigen plekje helemaal tot rust en heb je in de omgeving toch alle voorzieningen van het nieuwe Dorpshart van Berkel-Enschot. Dat is nog eens Mooi Wonen.


Alles bij de hand
In Berkel-Enschot heb je volop ruimte om je heen. Heerlijk wandelen of fietsen door de uitstrekte weilanden en bossen. Dichtbij je nieuwe woning vind je vele bijzondere plekjes. Op zomerse dagen ga je lekker zonnebaden bij Arbie’s Strandbad. Een prachtige zwemplas met kraakhelder natuurwater. Op je handdoekje in het zand lijkt het wel vakantie! Naast deze recreatieve mogelijkheden, vind je ook vele voorzieningen in de buurt.
Berkel-Enschot krijgt de komende jaren een nieuw centrum. Een geheel sfeervol, nieuw dorpshart met drie supermarkten, gezellige boetiekjes en andere winkels. Ook huisartsen en zorgvoorzieningen zijn hier dichtbij. In de buurt zijn ook vele sportfaciliteiten. Met een keur aan verenigingen en sportscholen kan jij hier je sportieve hart ophalen. Voor je kinderen zijn er drie basisscholen en vier kinderopvangcentra in Berkel-Enschot. Daarnaast zijn scholen uit Tilburg en Oisterwijk binnen handbereik. Met de fiets of de bus.