Alle woningen zijn verkocht

Gewoon
meer kwaliteit.
Een sterke eigen identiteit. Rijkdom door eenvoud en soberheid. Hier gaan architectuur en kwaliteit hand in hand. Alle woningen van Mooi Wonen zijn bijzonder gedetailleerd en de gekozen materialen zijn kwalitatief hoogwaardig. Vooral de ambachtelijk geproduceerde steen in combinatie met de keramische pannen, geeft het geheel een rijke uitstraling. Denk verder bijvoorbeeld aan stompe binnendeuren en glad afgewerkte plafonds. Er is continu gekozen voor wat echt mooi is, waardoor deze woningen echt bijzonder zijn met gewoon meer kwaliteit dan andere nieuwbouwwoningen.

Gasloos wonen
De woningen van Mooi Wonen worden standaard ‘gasloos’ opgeleverd. Dat betekent dat je geen CV-ketel krijgt, maar een luchtwarmtepomp. Samen met de zonnepanelen, de lage temperatuur vloerverwarming en het hoogwaardige ventilatiesysteem, ben je voorbereid op de toekomst en ook nog eens duurzaam. Mooi toch.

Helemaal compleet
Een woning van Mooi Wonen wordt helemaal compleet met keuken en badkamer opgeleverd. Maar Mooi Wonen gaat een stapje verder. Je kan je woning ook laten stofferen en/of meubileren. Do’s Interiors heeft voor de verschillende woningen al een interieuradvies gemaakt, waarvan je zo gebruik mag maken. Natuurlijk ben je ook van harte welkom bij Do’s Interiors, om je een geheel persoonlijk advies aan te laten meten of om in de showroom ideeën op te doen.

Kwaliteit exterieur.

Architectuur en kwaliteit gaan hand in hand... >>

Kwaliteit interieur.

Kwaliteit tot in de kleinste details... >>

Architect.

Geïnspireerd door Brabantse architectuur... >>